Katso yhteystiedot

LVI-työt

Lämpö-Kartano on tehnyt LVI-töitä Rauman alueella jo yli neljän vuosikymmenen ajan.

Vuosikymmenten aikana asiantuntijuus on karttunut ja tieto on lisääntynyt samaa tahtia kuin LVI-tuotteet ovat kehittyneet. Kaiken ytimessä on kuitenkin ammattitaito.

Lämpö-Kartanolla työskentelee kova tiimi kokeneita LVI-alan ammattilaisia, joiden ammattitaitoa päivitetään jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla. Lämpö-Kartano takaa asiantuntijuudella viihtyisät olosuhteet sekä kotitalouksiin ja työpaikoille. Kaikki LVI-työt suunnitellaan tarkkaan, jotta asennusvaiheessa kaikki sujuu moitteettomasti. Vankalla ammattitaidolla toteutetut asennustyöt takaavat rakennuksen mukavuuden ja pitkäikäisyyden. Lämpö-Kartano palvelee kaikissa lämpöön, veteen ja ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa aina suunnittelusta valmistukseen, asennukseen ja huoltotyöhön saakka.

Lämpö-Kartanon Metallitien myymälään kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli mikä tahansa LVI-alan kysymys askarruttaa.
Millaisia tällaiset askarruttavat asiat sitten voivat olla? Silloin kun lämmityskulut pompsahtavat yht’äkkiä tai veden kulutusmäärät tuntuvat isoilta käyttöön nähden. Tällaisessa tapauksessa jokin LVI-laitteista ei toimi niin kuin pitäisi, ja vaatii ehkä huoltoa tai vaihtoa. Ammattilaisen näkökulma voi pelastaa pitkän pennin, sillä viallinen laite voi aiheuttaa myös mittavaa vahinkoa, jota vakuutusyhtiökään ei kaikissa tapauksissa korvaa.